Huisartsen St.-Job

+ Wat betekent het "Huisartsenteam St.-Job" ?

Het is een samenwerkingsverband tussen 5 huisartsenpraktijken , waartoe ook uw huisarts behoort. Samen willen zij u een betere continuiteit van medische zorgen aanbieden. Indien uw huisarts afwezig is , kan hij/zij u doorverwijzen naar één van de artsen van het netwerk , nadien ontvangt uw huisarts dan een verslag van de arts die u heeft behandeld zodat uw dossier volledig blijft.

U blijft patient bij uw huisarts , die ook uw GMD beheert. GMD staat voor Globaal Medisch Dossier. Uw medische gegevens worden deskundig bijgehouden en bovendien krijgt u meer terugbetaald door uw ziekenfonds.

Hebt u nog geen GMD ? Breng dit dan vlug in orde.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij uw huisarts of uw ziekenfonds.

Tijdens de week kan het gebeuren dat uw huisarts tijdelijk afwezig is ten gevolge van bijscholing , werkvergaderingen , ziekte , familiale of onvoorziene omstandigheden. Dan kan hij / zij u , voor dringende raadplegingen , verwijzen naar de artsen van het netwerk.

Op weekdagen na 20 uur , feestdagen en tijdens het weekend kan u , als uw huisarts niet bereikbaar is , altijd bellen naar het centraal oproepnummer van de wachtdienst : 0900/10.512.

+ Even praktisch :

U doet steeds eerst beroep op uw eigen huisarts. Deze zal u informeren over zijn / haar periode van onbeschikbaarheid en u eventueel verwijzen naar één of meerdere artsen van het netwerk.

Als u een beroep doet op een arts van het netwerk , vermeldt hem / haar dan spontaan de naam van uw eigen huisarts . Er wordt steeds een verslag bezorgd aan de arts , die uw GMD beheert , om te bewaren in uw dossier.

Als het enigzins kan , vragen wij u vriendelijk om naar onze praktijk te komen . Daar kunnen wij u betere zorgen verlenen dan tijdens een huisbezoek omdat in de praktijk alle noodzakelijk medisch materiaal aanwezig is.

+ Alle artsen van het netwerk hanteren
dezelfde deontologische regels :

• Er worden geen attesten afgeleverd door derden.
• Er worden geen attesten afgeleverd die niet met de waarheid stroken.
• Samen werken we aan een optimale zorgverlening!

+ Nieuws

Identiteitskaart, kids ID of ISI + kaart
Beste patiƫnt, Gelieve bij elke raadpleging steeds je identiteitskaart, kids -ID of ISI +-kaart bij de hand te houden. bedankt.

+ lees meer

NIEUWE COLLEGA
Sofie Kooyman klinisch psychologe en saskia Faes orthopedagoge versterken ons paramedisch team !

+ lees meer

+ Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijft U op de hoogte van ons laatste nieuws...

Naam:
Voornaam:
E-mail: